- HÁZIREND - 


 1. Az érkezés napján az apartmant vendégeink kb. 11.30- 12 órától foglalhatják el, illetve azokat a távozás napján 09.00 óráig hagyják el, a fogadóhelyiséget, elő- és hátsó kertet továbbra is használhatják, pl. reggelizhetnek. Ha az utolsó napot még kihasználnák, csomagjaikat zárt helyen szívesen megőrizzük. Ha busszal illetve vonattal érkeznek és az érkezés időpontját előre jelzik, lehetőségeinkhez mérten szívesen kimegyünk vendégeinkért az állomásra.

 2. Kérjük Önöket az éjszakai csend betartására 21:00 órától 8:00 óráig

 3. Parkolás: Természetesen ingyenes. Kb. 22 órakor zárjuk a nagykaput. Kérjük, hogy autóikkal úgy parkoljanak le, hogy az esetlegesen kiadott másik apartmanok lakóit ne korlátozzák a szabad mozgásban / parkolásban! Mindegyik vendégkulcson rajta van a tolókapuhoz való kulcs is, így bármikor hazajöhetnek kedves vendégeink.

 4. Szemét elhelyezése: A háztartási szemét gyűjtése a konyhában található szemetesben lehetséges. Ha ezek megtelnének az Önök itt tartózkodása alatt, kérjük, ürítsék ki azt a kapunál található nagy kukák valamelyikébe. Újabb szemeteszsák a mosogató alatt található. Balatonfüreden szelektív hulladékgyűjtés van. Kérjük, hogy a papírt, kartonpapírt, üveget és a műanyag palackokat külön gyűjtsék. Ezekről szívesen mi is gondoskodunk, vagy a pár méterre, az utca végén található ’gyűjtőszigethez' legyenek kedvesek elvinni.

 5. Dohányzás: Az épületben, apartmanokban dohányozni, valamint füstölőt használni tilos! A kertben, a balkonon, valamint a teraszon, egyéb dohányzásra kijelölt helyen cigarettázni szabad. Szíveskedjenek a dohányzást ezekre a helyekre korlátozni, továbbá hamutartót használni!

 6. Társalgó: Ezt minden vendég használhatja. Szolgáltatásaink közé tartozik az is, hogy vendégeink a társalgóból nyugodtan vihetnek magukkal apartmanukba kártyát, társasjátékot, puzzle-t, újságot esetleg könyvet.

 7. Tűzrakás, bográcsozás, szalonnasütés: Tüzet rakni a kijelölt tűzrakó helyen lehet a mindenkori tűzvédelmi szabályok betartásával! Bográcsokat, rácsot és nyársat tudunk biztosítani. Mielőtt otthagynák a tűzrakó helyet, kérjük, győződjenek meg róla, hogy a tüzet valóban eloltották!

 8. A kert és az épület zárása: Eltávozáskor és éjszakára kérjük a kapukat és az épület bejáratait kulcsra zárni! Kérjük, ügyeljenek arra, hogy semmilyen gép ne maradjon bekapcsolva, áram alatt és a villanyokat kapcsolják le.

 9. Berendezési tárgyak használata: Kérjük, a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát!

 10. Takarítás: Az apartmanokat a vendégek tisztán kapják meg, és ottlétük alatt kérésükre szívesen adunk eszközöket (seprű, lapát, porszívó, felmosó…) a tisztaság megőrzése érdekében.

 11. Étkezés: Az apartmanok jól felszerelt konyhával rendelkeznek. Kérjük, étkezésre ezeket a helyiségeket használják. A mikrohullámú sütőbe ne tegyenek be fémet tartalmazó tárgyat!

 12. Felelősségvállalás: Az apartmanház nem rendeltetésszerű használatából, illetve a házirend megszegéséből származó károkért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak. A vendégek vagyontárgyaiért a házigazda felelősséget nem vállal!

 13. Mint minden háztartásban, az apartmanokban is előfordulhat, hogy valami a vendégek hibáján kívül tönkremegy (pl. kiég egy körte), vagy meghibásodik. Ha valamilyen rendellenességet észlelnek, az esetleges komoly károk megelőzése érdekében szíveskedjenek azt a szállásadónak jelezni.

 

 KÖSZÖNJÜK!  KELLEMES KIKAPCSOLÓDÁST ÉS JÓ PIHENÉST KÍVÁNUNK! 

 

Sárréti Család


 

 

 

 Sárréti Apartmanház 

 

 Balatonfüred 


 Erzsébet utalvány elfogadó hely 

 

Cím › BALATONFÜRED, Orzovenszky u. 12.

 

E-mail › Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Telefon ›   87-340-268

    +36-20-775-2055

    +36-20-828-9590

 

Apartmanházunk a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében felújításra került.

 copyright 2013 Sárréti Apartmanház - szállás Balatonfüreden 


JoomShaper