- APARTMANOK - 


Kisapartman 

 

„Kisapartman”: 2-3fős kb. 45 négyzetméteres, külön bejárattal rendelkező apartman. A szobából ki lehet menni a hozzá tartozó teraszra, ahol tölgyfaasztal és padok teszik lehetővé, hogy kedves vendégeink kint reggelizzenek, vagy vacsorázzanak. Az előszobából nyílik a teljesen új, zuhanykabinos fürdőszoba és a teljesen felszerelt konyha (mikrohullámú sütő, gáztűzhely sütővel, kávéfőző, hűtőszekrény, mosogató, edények és étkezőasztal 3 székkel).

 


Garzon 

 

„Garzon/akadálymentesített apartman”: AKADÁLYMENTESÍTETT 2 fős, 25 m2-es apartman. Szálláshelyünk legkisebb lakosztálya, mivel azonban pár éve lett kialakítva, így barátságos, modern és kényelmes lakrész. Az apartman adottságai: 3 szárnyú bejárati ajtó, akadálymentesített fürdőszoba küszöbök nélkül, tusolószékkel (mosdó, toalett, zuhanyzó, melybe akár kerekesszékkel is be lehet állni). Teljesen felszerelt melegítő konyha (mosogató, hűtő, kávéfőző, mikró, edények, rezsó, amerikai grill), LCD tv. Az apartman az 1500 négyzetméteres kertre nyílik, ahol fenyőasztal 4 székkel, valamint műanyagszékek, napozóágyak várják a 'sütkérezni' vágyókat. Parkolás: közvetlen az apartman előtt, mellett. Egy 4-5 fős család esetén megoldható a Garzon és a Kisház apartmanok összenyitása.

 


Emelet 1 

 

„Emeleti apartmanok”: 1 db 1 és 1 db 1,5 szobás apartman (külön bejárattal). Akár egyben is foglalható (5-10 fő részére). Összesen kb. 110 négyzetméteres. „Emelet 1”: 30 m2-es nagy szoba: fenyőszekrény és fenyőágyak, fotelok, LCD tv, erkély asztalokkal és székekkel (8 m2). A konyhában a szokásos felszerelés mellett (mikrohullámú sütő, gáztűzhely sütővel, kávéfőző, mosogató, edények) egy fenyő étkezősarok, valamint egy óriási, 2 méteres kombi hűtő biztosítja egy nagyobb baráti társaság, vagy család kényelmét. Fürdőszoba: kád tusolópanellal, mosdó, fésülködőasztal, toalett). Valamint még egy, különálló toalett található az apartmanban.

 


Emelet 2 

 

„Emeleti apartmanok”: 1 db 1 és 1 db 1,5 szobás apartman (külön bejárattal). Akár egyben is foglalható (5-10 fő részére). Összesen kb. 110 négyzetméteres. „Emelet 2”: 1,5 szobás apartman, így a szülők külön lehetnek a gyermekektől. 30 m2-es nagy szoba: fenyőszekrény és fenyőágyak, 2 személyes ágyazható kanapé, fotelok, TV + DVD, erkély asztalokkal és székekkel (8 m2). A konyha felszerelése (gáztűzhely sütővel, mosogató, edények és természetesen fagyasztós hűtőszekrény. Itt található még 2 db ágy a gyermekek részére és asztal székekkel. A fürdőszoba teljesen új: kényelmes tusoló, mosdó, toalett.

 


Nagyapartman 

 

„Nagyapartman”: 4-6 fős, 85 négyzetméteres apartman. Nagy értéke, hogy a lakrészhez egy 30-35 m2-es terasz tartozik (tölgyfaasztal, lócák, napernyő, napozóágy). A külön bejárattól kiindulva az előszobába jutunk, balra egy toalett, majd a konyha található. Felszereltsége: étkezőasztal székekkel, mikrohullámú sütő, gáztűzhely sütővel, kávéfőző, hűtőszekrény, mosogató, edények. A nagy szobában 2 ágy és egy 2 főre kihúzható kanapé van, fotelokkal és egy ’médiasarokkal’ (82 cm-es tv, videomagnó, DVD lejátszó, CD-lejátszó). A gyerekszoba jóval kisebb, kb. 15 négyzetméteres. A fürdőszoba: mosdó, toalett, kád, fésülködőasztal.

 


Kisház 

 

„Kisház”: 2-4 fős kb.40 négyzetméteres, külön bejárattal rendelkező apartman. Az apartman a kertre nyílik. Az előszobából nyílik a toalett és a kis alapterületű zuhanyzó. Konyha: mikrohullámú sütő, gáztűzhely, kávéfőző, hűtőszekrény, mosogató, edények. A szoba berendezése: fenyő franciaágy, beépített szekrény, kihúzható kanapé (+2 fő), étkezőasztal, 3 szék, LCD tv.

 


 

 copyright 2013 Sárréti Apartmanház - szállás Balatonfüreden 


JoomShaper