Sárréti Apartmanház 

 

 Balatonfüred 


 Erzsébet utalvány elfogadó hely 

 

Cím › BALATONFÜRED, Orzovenszky u. 12.

 

E-mail › Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Telefon ›   87-340-268

    +36-20-775-2055

    +36-20-828-9590

 

Apartmanházunk a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében felújításra került.

 

 

 - CSALÁD ÉS BABABARÁT -


          

A családunkban sok gyermek van és bizony mi is tudjuk, mit is jelent az, amikor szívesen elmennénk nyaralni, de hosszasan böngésszük az interneten a lehetőségeket és nem találunk igazi gyermekbarát szállást.

Mi ebben szeretnénk segíteni. Folyamatosan azon vagyunk, hogy újabb és újabb kellékeket szerezzünk be.

 


Amit tudunk biztosítani: rönk játszótér, hangulatos kulipintyó (asztallal, székekkel), libikóka, homokozó, utazóágyak, etetőszékek, babakocsi (Giraffe Club), sportkocsi (Hauck), talicska, motor, tricikli, bicikli, társasjátékok, plüss állatok, labdák, homokozó-készlet, stb.

 

A közel 2.000 négyzetméteres terület teljesen zárt és az 1.500 négyzetméteres parkosított kert alkalmas arra, hogy a gyermekük biztonságban játszhasson, Önöknek pedig ne kelljen minden egyes lépésüket követnie. Sőt 2015-ben elkészült egy 50 négyzetméteres napozóterasz, ahol egy 16 négyzetméteres fedett kiülő is található. A polyrattan garnitúrán üldögélve kényelmesen lehet olvasgatni, netezni, miközben a gyerekek a trambulinon ugrálnak, hintáznak, esetleg homokoznak, kosaraznak.

 

A hátsó kertben található hintaágy, napozóágyak, szalonnasütő, de talán ami még fontosabb, hogy egy rönk játszótér, homokozó, csúszda, műanyag kosárpalánk, labdák, játékok is a gyermekek rendelkezésére állnak. Bio gyümölcseinkből is bátran vehetnek és ehetnek: szőlő, füge, alma, meggy, cseresznye, mandula. 

 


 

 copyright 2013 Sárréti Apartmanház - szállás Balatonfüreden 


JoomShaper